Στηρίξτε την προσπάθεια μας!


Χαρίστε μας απλόχερα το "Like" σας κι εμείς θα σας ανταμείψουμε με τα καλύτερα άρθρα ανά τον κόσμο! Σας Ευχαριστούμε!

Close in 2:00

Ο μόνος που σταμάτησε να τον βοηθήσει ήταν κάποιος που είχε μεγαλύτερη ανάγκη από το ίδιο.

Αναμφίβολα μας αρέσει να μοιραζόμαστε μαζί σας χαρούμενα και ευχάριστα βίντεο, αλλά σίγουρα τα βίντεο με δυσάρεστα νέα μπορεί να είναι ιδιαίτερα συγκινητικά.

Απογοητεύομαι συνεχώς από την κοινωνία, αφού όλο και λιγότεροι άνθρωποι φαίνεται να είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη. Η απραξία λειτουργεί ως κακή επιρροή στους άλλους και στις νεότερες γενιές.

Έχουμε δει πολλά παρόμοια βίντεο μέχρι τώρα, κανένα όμως δεν είναι τόσο δυνατό όσο αυτό. Στο παρακάτω βίντεο ο φαρσέρ του YouTube, Ryan από το Hammy TV, έκανε ένα κοινωνικό πείραμα στο προσποιήθηκε ότι του έσκασε το λάστιχο και περίμενε να δει ποιος θα τον βοηθήσει. Καθόταν στην άκρη του δρόμου για πάνω από δυο ώρες μέχρι να έρθει κάποιος να τον βοηθήσει. Ο άντρας που τελικά τον βοήθησε ήξερε τι σημαίνει πραγματικός πόνος και πάλη για την ζωή, καθώς έχει περάσει απίστευτες δυσκολίες. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ξέρει πότε κάποιος χρειάζεται βοήθεια και σπεύδει να προσφέρει την βοήθειά του.
Σε αντάλλαγμα ο Ryan βοήθησε αυτόν τον άντρα να ξαναχαρεί σαν μικρό παιδί. Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε τον Eric, με το να επισκεφθείτε το προφίλ του την ιστοσελίδα GofundMe. Η ιστορία του θα συγκινήσει και τους πιο σκληρούς.

tilestwra.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Προηγουμενο
Next Post »
loading...